¿Has notat algun dia que les teves cames s’han inflat o que sembla que has guanyat una mica de volum ?? Això té diversos motius, encara que el més freqüent, i un dels problemes que més s’accentuen durant aquesta època, és la retenció de líquids.

Per què succeeix exactament i què podem fer per tornar a sentir-nos lleugers?

Els que anomenem inflor, o retenció de líquids, es produeix quan l’organisme detecta un nivell baix de líquids i activa un mecanisme de defensa que reté el líquid que considera necessari per seguir mantenint l’equilibri i el bon funcionament de l’organisme. Normalment això es produeix de forma més accentuada quan no es porta una dieta equilibrada, no es practica cap tipus d’activitat física o patim de problemes circulatoris. Les dones, també ho notem més quan es produeix algun desajust amb les hormones, com sol succeir durant l’embaràs, la menopausa o els dies de menstruació.

El que produeix aquesta situació ja siguis home o dona és incomoditat, pesadesa, dificultat per tancar els pantalons … I no només això, sinó que moltes vegades és la responsable que la bàscula ens indiqui algun quilo bestiar o la cel·lulitis empitjori.

Per millorar aquestes molèsties i afavorir l’eliminació de toxines de l’organisme, aquests consells et seran útils.

Recomanacions per a la retenció de líquids:

  • Una de les solucions més ràpides i eficaces, així com un bon mètode de prevenció, són els TRACTAMENTS ESTÈTICS AMB APARELLS CONTRA LA CEL·LULITIS com LPG, PRESSOTERÀPIA, ROLLACTION, ja que, a més d’actuar contra aquesta problemàtica, s’efectua un agradable massatge per dissoldre toxines el que ajuda a drenar l’organisme i evita les molèsties a les cames.
  • Una altra opció molt aconsellable és el drenatge limfàtic per mitjà d’un MASSATGE ESPECÍFIC.
  • Beure aigua de forma regular.
  • Realitzar alguna activitat física, o en la seva absència GIMNÀSTICA PASSIVA amb ELECTRODOS DE BAIX VOLTATGE.
  • Controlar el consum de sal i substituir-la per herbes aromàtiques.
  • Augmentar la ingesta de fruites, verdures i proteïnes.
  • Evitar consumir aliments rics en sucres.
  • Prendre infusions amb propietats diürètiques.
  • Procurar no estar molt temps asseguda.
  • No utilitzar roba molt ajustades.

Deja un comentario