Tractaments

En què consisteix?

A part dels serveis de bronzejat i depilació, oferim uns serveis d’estètica integral avançat tant per a home com per a dona.
Llueix una pell més bonica. Elimina la cel·lulitis, el greix localitzat. Elimina la pell de taronja. Tonifica el teu cos. Elimina la flacciditat. Alleuja el dolor i inflamació de les cames.

Si tens dubtes consulta’ns, t’informarem dels productes i promocions. I t’oferirem un servei personalitzat.

En el cos

  • Redueix/ elimina la cel·lulitis tant superficial com profunda.
  • Remodela glutis i ventre.
  • Drenatge limfàtic.
  • Reafirma els pits.
  • Tractaments postpart.
  • Redueix estries.

En el rostre

  • Tractaments per la flaccilitat i arrugues.
  • Antiaging i línies d’expressió.
  • Doble mentó.
  • Bosses en els ulls.

Manicura (semipermanent)

L’esmalt d’ungles semipermanent és una tècnica de manicura que permet mantenir les ungles perfectament pintades, sense fer-se malbé, fins a dues setmanes. És perfecte per a una escapada a la platja o, quan arriba el bon temps, per lluir una manicura ideal.

El procés comença preparant les ungles: les llima, les neteja i empeny les cutícules. Després aplica una base. Un cop aplicada la primera capa es col·loca la mà sota un llum de raigs ultraviolats durant 30 segons. Durant aquest temps, l’esteticista s’ocupa de l’altra mà.

Després s’apliquen dues capes d’esmalt, sempre deixant 30 segons d’assecat entre capa i capa. Finalment, l’esteticista aplica una top coat que també s’assecarà sota la llum de raigs ultraviolats. Una aplicació d’esmalt semi-permanent exigeix entre 25 i 30 minuts. A diferència d’una manicura clàssica, l’esmalt semi-permanent no necessita temps d’assecat.

«Les ungles queden impecables des del primer minut»

Pedicura (semipermanent)

L’esmalt d’ungles semipermanent és una tècnica de manicura que permet mantenir les ungles perfectament pintades, sense fer-se malbé, fins a dues setmanes.
El procés comença preparant les ungles: les llima, les neteja i empeny les cutícules. Després aplica una base. Després d’aplicar la primera capa es col·loca el peu sota un llum de raigs ultraviolats durant 30 segons. Durant aquest temps, l’esteticista s’ocupa de l’altre peu.
Després s’apliquen dues capes d’esmalt, sempre deixant 30 segons d’assecat entre capa i capa. Finalment, l’esteticista aplica una top coat que també s’assecarà sota la llum de raigs ultraviolats. Una aplicació d’esmalt semi-permanent exigeix entre 25 i 30 minuts. A diferència d’una pedicura clàssica, l’esmalt semi-permanent no necessita temps d’assecat.

Higiene facial

Amb la higiene facial aconseguim descongestionar, equilibrar i oxigenar la pell per combatre els efectes dels agents externs que debiliten la cara creant brillantors grassos, acne o sequedat i tibantor.
En realitzar una neteja de cutis de forma habitual, aconseguim reduir la mida dels porus visiblement.
Abans de dur a terme la neteja de cutis, analitzarem i diagnosticarem teu tipus de pell, per així triar els productes i protocols que millor s’adaptin al teu tipus de pell.

És un tractament que recomanem fer almenys un cop cada canvi d’estació, que és quan la pell és més susceptible als danys del clima.

Dermoabrasió facial

Dermoabrasió amb punta de diamant: elimina la primera capa de cèl·lules mortes de la pell ajudant a tenir una pell neta i radiant.

microdermoabrasion-facial-2

Massatge

Conserva i millora la pell ja que neteja les cèl·lules mortes de les secrecions de les glàndules sebàcies, sudorípares i dels fol·licles pilosos més d’estimular les terminacions nervioses situades sota la pell i d’augmentar el reg sanguini nodrint i tonificant el teixit massatge facialepitelial. També s’utilitzarà en el tractament per combatre la cel·lulitis.

LPG

LIPOMASAGE By Enermologie: per eliminar la cel·lulitis i greix localitzat. Sistema de massatge profund que treballa per ultrasò i activa l’eliminació de greixos localitzats i la producció de col·làgens i elastina.

Els capçals de tractament palpen delicadament el teixit cutani i permeten tractar d’una forma 100% natural i perfectament localitzades les diferents zones del cos i de la cara.

Pressoteràpia

Promou el flux sanguini. Alleuja el dolor i inflamació de cames, ajuda també a eliminar greix.

El tractament de pressoteràpia s’aplica a través d’uns cobertors especials, que recobreixen les cames i glutis. Així s’exerceix una pressió activa que s’alterna de manera ascendent, per això també s’anomena pressoteràpia seqüencial. A través d’aquestes ones de pressió, s’estimula el sistema circulatori, generant un drenatge limfàtic que ajuda en l’eliminació de líquids, greixos i toxines que provoquen la cel·lulitis, trastorns venosos com les varius, edemes, i limfoedemes.

Gimnasia pasiva

Elèctrodes de baix voltatge que reafirmen les diferents zones del cos.

Logo-Solbox-01

Amb sistema DIATÈRMIA

Vine a coneixe'ns. Reserva ara la teva visita