Avís legal

1. Identitat del titular del web i contacte amb la Companyia

Badalona Sol, s.l.
Carrer Rosselló, 194
08008 Barcelona (Barcelona)
NIF / CIF: B-61390399

L’usuari pot efectuar les seves consultes a BADALONA SOL, SL mitjançant la nostra secció «CONTACTA» o bé remetent un escrit per correu postal a Badalona Sol, SL (Consulta web) a l’adreça assenyalada.

El telèfon per a l’atenció de consultes de Badalona Sol, SL és (+34) 934 534 030.

Atenció al Client: (+34) 934 534 030.

2. Acceptació de l’Usuari

Aquestes condicions d’ús (en endavant Avís Legal) regulen l’accés i utilització de la pàgina web (en endavant la «Web») que LA COMPANYIA posa a disposició dels usuaris d’Internet. L’accés a la mateixa implica l’acceptació sense reserves del present Avís Legal.

LA COMPANYIA pot oferir a través de la pàgina web, serveis que podran trobar-se sotmesos a unes condicions particulars pròpies sobre les quals s’informarà a l’Usuari en cada cas concret.

3. Accés a la pàgina web i Contrasenyes

En general no s’exigeix ​​la prèvia subscripció o registre com a Usuari per a l’accés i ús de la pàgina web, sense perjudici que per a la utilització de determinats serveis o continguts de la mateixa s’hagi de fer aquesta subscripció o registrar-se.

Les dades dels Usuaris obtinguts a través de la subscripció o registre, estan protegits mitjançant contrasenyes triades per ells mateixos. L’Usuari es compromet a mantenir la seva contrasenya en secret ia protegir-la d’usos no autoritzats per tercers. L’Usuari haurà de notificar a LA COMPANYIA immediatament qualsevol ús no consentit del seu compte o qualsevol violació de la seguretat relacionada amb el servei de la pàgina web, de la qual hagi tingut coneixement.

LA COMPANYIA adopta les mesures tècniques i organitzatives necessàries per garantir la protecció de les dades de caràcter personal i evitar la seva alteració, pèrdua, tractament i / o accés no autoritzat, atès l’estat de la tècnica, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos a què estan exposats, tot això, d’acord amb el que estableix la legislació espanyola de protecció de dades de caràcter personal.

LA COMPANYIA no es fa responsable davant dels usuaris, per la revelació de les seves dades personals a tercers que no sigui deguda a causes directament imputables a LA COMPANYIA, ni per l’ús que d’aquestes dades facin tercers aliens a LA COMPANYIA.

4. Ús correcte de la pàgina web

L’Usuari es compromet a utilitzar la pàgina web, els continguts i serveis de conformitat amb la Llei, el present Avís Legal, els bons costums i l’ordre públic. De la mateixa manera l’Usuari s’obliga a no utilitzar la pàgina web, els seus continguts o els serveis que es prestin a través d’aquesta amb fins o efectes il·lícits o contraris al contingut del present

Avís Legal, lesius dels interessos o drets de tercers, o que de qualsevol forma pugui danyar, inutilitzar, fer inaccessibles o deteriorar la pàgina web, els seus continguts o els seus serveis o impedir una normal de la mateixa per altres Usuaris.

Així mateix, l’usuari es compromet expressament a no destruir, alterar, inutilitzar o, de qualsevol altra forma, danyar les dades, programes o documents electrònics que es trobin a la web.

L’Usuari es compromet a no obstaculitzar l’accés d’altres usuaris mitjançant el consum massiu dels recursos informàtics a través dels quals LA COMPANYIA presta el servei, així com realitzar accions que danyin, interrompin o generin errors en aquests sistemes o serveis.

L’Usuari es compromet a no introduir programes, virus, macros, applets, controls ActiveX o qualsevol altre dispositiu lògic o seqüència de caràcters que causin o siguin susceptibles de causar qualsevol tipus d’alteració en els sistemes informàtics de LA COMPANYIA o de tercers.

5. Enllaços de tercers

El present Avís Legal es refereix únicament a la pàgina web i continguts de LA COMPANYIA, i no s’aplica als enllaços o a les pàgines web de tercers accessibles a través de la pàgina web.

Les destinacions d’aquests enllaços no estan sota el control de LA COMPANYIA, i LA COMPANYIA no és responsable del contingut de cap de les pàgines web de destinació d’un enllaç, ni de cap enllaç inclòs en una pàgina web a la qual s’arribi des de la web de LA COMPANYIA, ni de cap canvi o actualització d’aquestes pàgines.

Aquests enllaços es proporcionen únicament per informar a l’Usuari sobre l’existència d’altres fonts d’informació sobre un tema concret, i la inclusió d’un enllaç no implica l’aprovació de la pàgina web enllaçada per part de LA COMPANYIA.

6. Propietat intel·lectual i industrial

Tots els continguts de la pàgina web, llevat que s’indiqui el contrari, són titularitat exclusiva de LA COMPANYIA i, amb caràcter enunciatiu, que no limitatiu, el disseny gràfic, codi font, logos, textos, gràfics, il·lustracions, fotografies, i altres elements que apareixen a la pàgina web.

Igualment, tots els noms comercials, marques o signes distintius de qualsevol classe continguts en la pàgina web estan protegits per la Llei.

LA COMPANYIA no concedeix cap tipus de llicència o autorització d’ús personal a l’Usuari sobre els seus drets de propietat intel·lectual i industrial o sobre qualsevol altre dret relacionat amb el seu Web i els serveis oferts en la mateixa.

Per això, l’Usuari reconeix que la reproducció, distribució, comercialització, transformació, i en general, qualsevol altra forma d’explotació, per qualsevol procediment, de tot o part dels continguts d’aquesta pàgina web constitueix una infracció dels drets de propietat intel·lectual i/o industrial de LA COMPANYIA o del titular dels mateixos.

7. Xarxes socials

L’usuari podrà unir-se als grups que LA COMPANYIA té en diferents xarxes socials. L’usuari que es faci fan d’algun d’aquests Grups, accepta les condicions d’ús i política de privacitat de la xarxa social corresponent.

8. Contacte

L’informem que les dades que ens faciliti s’incorporaran a un fitxer titularitat de BADALONA SOL, SL amb la finalitat de resoldre la consulta plantejada. Vostè podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició, remetent un escrit al Departament Jurídic de SOLBOX, Carrer Rosselló, 194, 08008, Barcelona (Barcelona-Espanya ), o bé, enviant un correu electrònic a info@solbox.cat, aportant còpia del seu DNI.