1. La depilació amb làser és definitiva?

La depilació amb làser aconsegueix que el pèl sigui destruït i eliminat de forma definitiva, de manera que mai més torni a créixer. En cada sessió, només els fol·licles pilosos actius, «els que en aquell moment no estan en repòs», són eliminats definitivament. A causa de que només es pot tractar el pèl visible, són necessàries diverses sessions de làser per eliminar permanentment tot el pèl d’una zona.

  1. Quantes sessions són necessàries i durant quant de temps?

Depèn de diversos factors, entre ells, la zona del cos, el color, la quantitat i la densitat de pèl que es tingui … Com a norma general, són necessàries entre quatre i sis sessions per eliminar el 90% del pèl, encara que ja des del primer dia s’aconsegueixen resultats sorprenents; en cas de borrissol facial fi, pot ser necessària alguna sessió més. Es recomana acudir a les sessions cada dos mesos en cas de borrissol facial. En el borrissol corporal, a mesura que evolucioni el tractament, s’espaiaran aquestes sessions fins arribar als tres mesos, ja que aquest és el període de temps en què hem seguretat que part del pèl inactiu en l’anterior sessió ha crescut i es pot eliminar. L’objectiu és destruir la major quantitat de pèl possible en el menor nombre de sessions.

  1. És molest el tractament?

No, en un primer moment se sent una lleugera sensació, similar al contacte amb el gel, a la zona on s’aplica el capçal. A continuació, s’acciona el làser i o bé no es percep cap molèstia o bé una lleu sensació depenent del llindar del dolor de cada persona. El 90% de les persones que se sotmeten a una sessió làser el defineix com a poc o gens molest. Igualment, i si es desitja, es pot aplicar una pomada anestèsica prèvia al tractament

  1. Es poden depilar les pells bronzejades o morenes?

Sí. El làser de SYNCHRO HP de Deka permet l’aplicació de polsos llargs de làser que mantenen les pells morenes i bronzejades en perfecte estat i sense riscos. Els bronzejats en cabina, el sol i l’estiu ja no són incompatibles amb la depilació làser. A més, el nou sistema Synchro HP permet tractar pells fosques i bronzejades amb menor risc encara i sense cap dolor.

  1. Quines precaucions s’han de prendre abans de cada sessió?

És essencial, durant el mes previ a la sessió, no depilar la zona amb cera o pinces. Es pot utilitzar qualsevol altre mètode, sempre que no arrenqui el pèl d’arrel, com ara el rasurat o les cremes depilatòries. Així mateix, no acudir a la sessió amb el pèl descolorit. Si aquest estiu no vols preocupar-te de depilar, acudeix als nostres centres d’Estètica & Bronzejat. Si tens dubtes, pots posar-te en contacte amb nosaltres i te les resoldrem.

Deja un comentario