Encara que són moltes les persones que encara no coneixen els beneficis d’aquest tractament, la veritat és que es tracta d’un procediment altament efectiu que, ràpidament, ens permet aconseguir resultats duradors en el temps. El principal motiu per sotmetre a aquesta tècnica és la necessitat d’eliminar el greix localitzat. Però, la seva gran avantatge és que podem aconseguir-ho sense necessitat de passar pel quiròfan. En els nostres centres posem a la teva disposició AQUEST TRACTAMENT de Diaterma, el que et permetrà lluir una pell ferma i sense presència de teixits adiposos.

L’evolució de la tecnologia ha possibilitat l’aparició de nous aparells que permeten aconseguir resultats estètics de qualitat de forma molt menys invasiva. En aquest cas, s’utilitza la radiofreqüència en les zones on hi ha greix localitzat, el més habitual és que sigui en els glutis, l’abdomen, les cuixes o els braços. El que s’aconsegueix mitjançant l’aplicació d’aquesta tecnologia és la implosió de les cèl·lules de greix, resultant així molt més senzill eliminar-la.

Aquest únic i nou tractament ens permet reafirmar la pell i perdre greix localitzat. Un tractament de MEDESTEC és recomanable per múltiples factors:

– ÉS LA MILLOR ALTERNATIVA A UNA LIPOSUCCIÓ.

-ELS RESULTATS S’APRECIEN DES DE LA PRIMERA SESSIÓ.

-AJUDA A REDUIR LA CEL·LULITIS I RESULTA RÀPID I INDOLOR.

Deja un comentario