Hi ha una sèrie d’aliments que potencien el to de la pell. A més de beneficiar-te en això, són hipocalòrics. Què més pots demanar?Els aliments tenen un color que ens diu que tipus de vitamines ens ofereix. En el cas del bronzejat veurem aliments taronges.Els aliments amb color taronja o groc proporcionen al nostre cos vitamina C i betacarotè. Saps què vol dir això? Que ens van a donar moltíssima energia i es va a enfortir el nostre sistema immunològic. Anem a trobar molts aliments amb aquestes característiques: taronja, pinya, carbassa, pastanaga … Estem en la millor època per prendre’ls.

Anem a veure què aliments hem de prendre:

★ TARONJA: la taronja a més de tenir vitamina C, també compta amb vitamines A, B i G, minerals com fòsfor, calci, magnesi i potassi. És ideal per a enfortir el sistema immunològic i ofereix lluminositat a la nostra pell.

★ CARBASSA: la carabassa conté moltíssima fibra i té un gran efecte diürètic, ideal per quan es té retenció de líquids. Posseeix vitamines A, B i C.

★ PRÉSSEC: el préssec, juntament amb el meló i la síndria, es converteix en la ‘fruita de l’estiu’. Conté molta vitamina A, B, i C, a més de minerals com el calci i el ferro. A això cal afegir que posseeix molts betacarotens antioxidants.

★ MARISC: el marisc té moltes vitamines A i C, i minerals. El marisc, com les gambes i els llagostins, cobreix les vitamines del grup B, a més d’aportar-nos molta vitamina K (calmant per a pells reactives).

★ PASTANAGA: la pastanaga posseeix carotens i vitamina A. Així mateix, té molts minerals. A més d’ajudar-nos amb la vista i la pell, també és antioxidant.

★ TOMÀQUET: hi ha uns tomàquets que són ataronjats, són els anomenats tomàquet pera, que té licopenos (antioxidant). Així mateix, posseeix un efecte diürètic i és molt desintoxicant.

★ PAPAIA: la papaia té molta vitamina C, carotens i papaïna (serveix per potenciar les dietes per aprimar). A més de tenir un efecte diürètic, aporta molta lluminositat a la nostra pell.

★ MANGO: el mànec té molta fibra i vitamina C, betacarotens, magnesi i vitamines A i E. A més és ideal contra els radicals lliures.

★ SALMÓ: el salmó té molt omega 3, vitamines A i totes les del B i C. Així mateix té minerals com el calci, ferro, fòsfor i seleni. El salmó nodreix molt la pell.

Deja un comentario