Has comprovat ja els avantatges de la DEPILACIÓ LÀSER? Molts de nosaltres veiem el haver de depilar-nos com una cosa pesada de fer. Avui dia hi ha diferents tècniques per depilar, però la seva durada és limitada: la fulla, les cremes depilatòries, la cera … Davant aquests mètodes temporals, hi ha una opció més eficaç i durarera: LA DEPILACIÓ LÀSER.

La DEPILACIÓ LÀSER és una tècnica que va llevant el pèl de forma PERMANENT. S’aplica en diferents sessions, que es van espaiant en el temps.

DEPILACIÓ LÀSER: AVANTATGES

  1. Pell més llisa

En aquest cas, la depilació amb cera et dóna suavitat, però per un temps limitat. El pèl va creixent a poc a poc i de nou cal depilar-nos. No obstant això, amb la depilació làser aconseguiràs que s’allargui més en el temps. Aquesta durada varia entre les persones, però ja aniràs veient com els pels es va debilitant i desapareixent.

  1. Digues adéu al pèl

Quan ens fem la cera, aquesta també arrenca el pèl d’arrel, però tornem al mateix … Després d’un parell de setmanes, una altra vegada cal començar. Amb la tècnica de la depilació làser anem cremant l’arrel del pèl, pel que la seva aparició va desapareixent.

  1. Inversió

En veure el que costen els diferents mètodes, pensareu que les tècniques més tradicionals són més barates, però para’t a pensar, calcula i suma. Si uneixes totes les vegades que t’has de fer la cera, comprar fulles … Al final surt més car que fer-te la depilació amb làser.

  1. Dolor

Tant la cera com la depilació làser poden fer-te mal una mica, depenent de cada persona. No obstant això, a mesura que ens anem fent sessions, veuràs com al final no és res.

  1. No te la facis en qualsevol lloc

La cera te la pots fer tu mateixa, … No obstant això, la DEPILACIÓ LÀSER has aplicar-te-la en llocs especialitzats, com SOLBOX, t’atendrà un expert en la matèria.

En SOLBOX, et fem un estudi personalitzat i respodrem tots els teus dubtes.

A més, s’acosten les festes de Nadal i si no saps que regalar….a aquesta personeta tan especial aquest Pare Noel, aquest pot ser un regal ideal !!!

DEMANA CITA !!

Deja un comentario