Et recomanem 3 tractaments que t’ajudaran a cuidar el teu cos i seguir amb la teva rutina després de les vacances d’estiu.

  • Càrrega l’energia amb un bon MASSATGE

Si gran part del teu temps durant les vacances has estat estirat en una hamaca o al sofà, és probable que apareguin una sèrie de dolors o tensions musculars a causa de la inactivitat.

Moltes vegades pensem que no realitzar exercici ajuda a descansar nostre cos però no és així, sobretot a l’esquena i articulacions. En tot cas, la millor manera per eliminar aquests dolors musculars és a través d’UN BON MASSATGE, que també proporciona un estat de calma i benestar.

  • Creus que tornes amb uns quilos de més? Prova LIPOMASAGE By Enermologie

És normal menjar o beure més del que estem acostumats durant el període de vacances. Però quan tornem a la rutina es noten els quilos que hem guanyat durant el mes anterior. Per això et volem recomanar LIPOMASAGE By Enermologie: per eliminar la cel·lulitis i greix localitzat. Sistema de massatge profund que treballa per ultrasò i activa l’eliminació de greixos localitzats i la producció de col·làgens i elastina.

  • NETEJA FACIAL INTENSIVA, ideal per millorar l’aspecte de la teva pell

La clau per aconseguir un cutis impecable no és altra que una neteja facial perfecta. Hem de tenir en compte que diferents agents externs com el clor de la piscina o la sorra de la platja han debilitat la nostra pell durant tot aquest estiu. La solució passa per un tractament facial intensiu, que combina diferents TERÀPIES MANUALS O AMB APARELLS per recuperar la fermesa i lluir una pell radiant.

 

 

Deja un comentario