Que ens sobren uns quilos, que tenim cel·lulitis en les cames, alguna variu, que la nostra silueta no està prou modelada i tonificada, etc.

A això cal sumar, sobretot les dones, la pesadesa i inflor de les cames en època estival, ja que la calor és una complicació afegida al retorn venós.

Entre els beneficis de la pressoteràpia, podem afegir els següents: És un complement ideal per APRIMAR i PERDRE VOLUM, així com per afavorir la FERMESA i TONIFICACIÓ dels teixits. Gràcies al seu efecte de drenatge limfàtic es va a aconseguir una reducció de RETENCIÓ DE LÍQUIDS i accelerar el procés d’eliminació de toxines del nostre cos.

És per això que en ESTIU és quan aquest tractament és més demandat.

Aquest mateix efecte de drenatge va a reduir la CEL·LULITIS i la PELL DE TARONJA, que afecta el 95% de les dones, dissolent l’acumulació de greix, líquid i certes toxines que formen els nòduls característics de la cel·lulitis.

La sensació que apareix a l’estiu de cames cansades i amb edema és un primer símptoma que alguna cosa està fallant en el nostre sistema circulatori, el mateix que rampes, cansament excessiu, formigueig o alguna petita variu.

La pressoteràpia és un tractament ideal per ACTIVAR LA CIRCULACIÓ, especialment la de retorn i oxigenar tot el nostre organisme. El seu massatge seqüencial, ascendent i rítmic produeix compressions en el mateix sentit que la circulació de la limfa, ajudant a la circulació de retorn i el nostre sistema immunològic. A l’estimular-se una adequada circulació venosa es produeix una sensació d’alleujament i satisfacció, disminuint la sensació de molèstia dels PROBLEMES CIRCULATORIS agreujats per LA CALOR.

Demana la teva cita JA al teu centre més proper i descobreix el tractament ideal d’aquest estiu!

Truca’ns !!

Deja un comentario