LA VITAMINA B

La vitamina B t’ofereix hidratació, a més de reparar la teva pell. Contribueix a disminuir l’acne i prevé de les vermellors i de la irritació, provocades per les cremades solars.

Quins aliments tenen vitamina B? Principalment la localitzem en els productes lactis.

LA VITAMINA C

La vitamina C és un imprescindible del període estival. Aquesta vitamina contribueix a disposar el nostre cos davant altes temperatures, evitant que es produeixin cops de calor o molta suor. Contribueix a conservar una bona temperatura en el nostre cos, a més de ser un gran antioxidant que fomenta l’elaboració de col·lagen.

Quins aliments tenen aquesta vitamina? La vitamina C podem trobar-la en les taronges, pebrots vermells i verds, kiwis, llimona, tomàquets, espinacs, meló …

LA VITAMINA D

La vitamina D és molt necessària per a la nostra pell. Contribueix a que estigui fornida i prevé el seu envelliment. En estar la pell més forta, es formen menys arrugues. Els raigs UVA ens proporciona aquesta vitamina.

La vitamina D es troba en el peix, les ostres, el pernil, els ous, els bolets …

LA VITAMINA E

La vitamina E té una funció molt important, principalment si la barregem amb la vitamina C. Aquesta vitamina té un poder antioxidant i ens ajuda a protegir la nostra pell del sol. A més, ens defensa dels radicals lliures.

Quins aliments en contenen? La vitamina E la localitzem en les llavors de gira-sol, les ametlles, els cacauets, espinacs …

Deja un comentario