Passar pel quiròfan o pel CENTRE D’ESTÈTICA no és cosa de noies des de fa ja alguns anys.

  1. DEPILACIÓ DEFINITIVA.

Això de «l’home i l’ós com més pelut més bonic» ja no es porta.

El principal avantatge del làser o llum polsada, és que es tracta d’un mètode de depilació definitiva que, en anar destruint el fol·licle pilós, aconsegueix que el pèl no torni a créixer. Pot realitzar-se  en TOT EL COS, fins i tot a la ZONA GENITAL, o a la ZONA FACIAL. A més, la llum polsada d’última generació és una tècnica pràcticament indolora i rejoveneix la pell.

  1. ADÉU A LES LÍNIES D’EXPRESSIÓ.

Vosaltres també sou bufons i voleu reduir les típiques arruguetes que surten en el contorn d’ulls i en els solcs labials. El LPG LIPOMASAGE By Enermologie, no requereix d’anestèsia, és el que més es fa servir entre el públic masculí.

S’aconsegueix atenuar les arrugues facials, modela les galtes, els pòmuls, la barbeta, l’arc mandibular i la hipotrofia secundària. És totalment recomanable, els efectes són duraders. L’efecte d’aquest tractament és immediat i sol necessitar de diverses sessions depenent del teu cutis.

CONSULTA’NS !!

Deja un comentario