S’acosta l’estiu i segur que ja estàs amb l’operació biquini, necessites un complement que t’ajudi? Doncs ets a la notícia encertada. Et proposem LPG Endermologie.

A través d’aquest tractament podràs lluitar contra la cel·lulitis, la RETENCIÓ DE LÍQUIDS i disminuiràs EL VOLUM poc a poc. Si ja has fet de tot i no se t’ocorre res més, aquest és un bon mètode.

L’objectiu fonamental de LPG és drenar, activar la circulació, treure volum i modelar el teu cos. Tot això a través dels seus rodets. Es pot fer en tot el cos, en els braços, a l’abdomen, a la cintura, en els glutis ia les cames.

COM ACTUA?

LPG és un equip que compta amb diferents classes de capçals, que es componen de rodets motoritzats, que es van movent per tot el cos. Té diferents moviments, velocitats i intensitats, que van modelant el cos. A més, es fa servir amb una potència suau, per no produir flacciditat.

COM S’APLICA?

Per aplicar el tractament LPG cal l’ús d’una malla personalitzada, ja que aquesta facilita el desplaçament del capçal de la màquina pel cos.

Et recomanem que per conservar i augmentar els seus efectes, beguis uns 2 litres d’aigua diaris, practiques esport i tinguis una dieta equilibrada.

En relació a les sessions, aquesta sol tenir una durada d’1 hora aprox. i pot ser un cop a la setmana. T’aconsellem un cicle d’entre 5 i 10 sessions per aconseguir els millors resultats.

¿TÉ CONTRAINDICACIONS?

No t’ho aconsellem si tens molta flacciditat. En aquest cas, optarem per un altre tractament. Tampoc és recomanable en casos de varius esclerosades i doloroses, infecció cutània, flebitis o ferides obertes.

Per la resta, aquest tractament NO TÉ CAP EFECTE SECUNDARI.

En SOLBOX et farem un estudi personalitzat per oferir-te sempre el millor tractament. No dubtis a consultar-nos.

Deja un comentario