Cuida’t aquest NADAL amb aquests fantàstics TRACTAMENTS!

Desembre, un mes ple d’esdeveniments, dinars, sopars …A vegades, no n’hi ha prou amb maquillar i anar a la perruqueria per veure’t bé, i més si no has dut a terme les teves cures en bellesa o estàs molt cansada i se’t nota la pell amb ulleres, arrugues …

Has de venir al nostre centre d’estètica, on trobaràs moltíssims TRACTAMENTS DE BELLESA perquè et vegis bé i la teva pell torni a sentir-se com abans.

  •  Digues Adéu a la cara Pàl·lida amb el nostre sistema de BRONZEJAT AMB TARIFES INTEL·LIGENTS.
  •  Més Lluminositat amb el PEELING FACIAL. Quan érem joves teníem la pell molt lluminosa, però amb l’edat es va apagant. Per a aquests casos, t’aconsellem fer-te un peeling. Una manera de renovar la teva pell.
  •  Rejoveniment facial amb dermoabrasió FACIAL amb PUNTA DE DIAMANT, té moltíssims beneficis com la reducció d’arrugues, treure la flacciditat … Aconseguint una pell més jove.
  • LIPOMASAGE By Enermologie. La part que envolta l’ull és molt delicada i en ella s’observa ràpidament el pas de l’edat: arrugues, ulleres, bosses …. A més de corregir la flacciditat, les ulleres, reafirmar les parpelles …
  •  ESMALTAT semipermanent.
  •  ROLLACTION. Eliminació directa de greix i també elimina les aranyes vasculars. Amb aquest tractament tindrem una pell més llisa i jove. A més de ser molt relaxant. Si t’ha quedat dubte d’algun tractament o estàs interessat en qualsevol altre, no dubtis a trucar-nos i t’informarem.

¡¡BONES FESTES!!

 

Deja un comentario