La pell de la cara i coll tendeix a tornar-se flàccida. Les fibres d’elastina i col·lagen natural que li donen la seva forma i flexibilitat, es debiliten a partir dels 25 anys.

EL CUTIS VA PERDENT TO I FERMESA perquè es produeix menys quantitat i es redueix la qualitat d’aquestes fibres. Afecta tant a homes com a dones.

El LPG s’està emprant amb èxit per REDUIR ARRUGUES,  ELIMINAR LÍNIES D’EXPRESSIÓ i la FLACCIDITAT DE LA PELL.

Consisteix en l’estimulació cel·lular, reactiva la vascularització i activa el drenatge de les toxines per il·luminar el rostre. Treballem les capes internes de la dermis mentre es protegeix l’epidermis o capa més externa de la pell.

BENEFICIS:

S’aconsegueix remodelar els teixits que recuperen el seu antic gruix, REDUINT LES arrugues i la flacciditat, ACONSEGUINT UNA PELL MÉS JOVE.

S’ha provat clínicament que REFERMA EL CONTORN FACIAL, COMBAT la flacciditat, TENSA EL CUTIS de les galtes I MILLORA les ulleres. S’utilitza també amb èxit en altres zones com l’abdomen, els braços, glutis …

Un cop aplicat, es pot seguir amb una vida normal. Fins i tot NO està contraindicat Bronzejar, sempre que s’utilitzi la protecció adequada

Deja un comentario