Prendre Raigs UVA aporta el nivell necessari de Vitamina D en el nostre organisme.

La VITAMINA D participa en processos com l’absorció i el manteniment dels nivells de calci, fonamental per mantenir totes les funcions vitals i l’estructura adequada dels ossos.

Alguns grups de persones tenen més necessitat de vitamina D i haurien de revisar els seus nivells com a mínim 1 vegada a l’any, assenyala l’ Institut de Diagnòstic i Investigacions Metabòliques.

– EMBARASSADES. Nous estudis demostren que la complementació d’embarassades amb 4000 UI / dia de vitamina D és segura i efectiva, baixant el risc d’infeccions, part preterme, preeclàmpsia, cesària i diabetis gestacional.

– PERSONES AMB MALALTIES AUTOIMMUNES. Es creu que la vitamina D juga un paper important en el sistema immune, prevenint les malalties autoimmunes i disminuint el risc d’infeccions.

– ELS ADULTS MAJORS, ja que la seva pell no produeix vitamina D amb la mateixa eficàcia que en la joventut i els seus ronyons tenen menys capacitat de transformar aquesta vitamina a la seva forma activa.

– LES PERSONES DE PELL FOSCA, perquè la seva pell té menys capacitat de produir vitamina D.

– ELS PACIENTS CELÍACS.

– LES PERSONES AMB PROBLEMES DE OBESITAT, perquè el greix del seu cos s’adhereix a certa quantitat de vitamina D i impedeix que aquesta arribi a la sang.

Recorda també que els lactis o altres aliments generalment NO arriben per brindar els requeriments diaris adequats i que l’única font suficient de vitamina D l’aporten els raigs Raïm.

La forma apropiada d’aconseguir-la és bronzejant-nos.

Deja un comentario