Hi ha dos tipus de raigs solars els raigs ultraviolats A (UVA) i els B (UVB). Els UVA afecten les capes més profundes de la pell i són els causants del bronzejat. La radiació UVB crema la capa superior de la pell (l’epidermis), causant les cremades.

Els raigs UVA penetren en les capes inferiors de la pell, on estimulen les cèl·lules anomenades melanòcits perquè produeixin melanina. La melanina és la pigmentació marró que ocasiona el bronzejat i és la forma mitjançant la qual el cos protegeix la pell de cremades.

Les persones amb una pell fosca es bronzegen més intensament que les persones amb la pell més clara ja que produeixen més melanina.

Es requereix una mitjana de 8 A 10 SESSIONS PER A OBTENIR UN TO DE bronzejat DESITJABLE, i podem ajudar a la nostra pell en el procés utilitzant bronzejadors que acceleren la producció de melanina i més contenen elements per hidratar i protegir la pell.

Com ja t’hem dit en altres notícies has de començar a poc a poc i anar augmentant el temps d’exposició de forma progressiva. El nostre personal és molt professional i estaran encantats en aconsellar-te.

Deja un comentario