Pell renovada i lluminosa

Benvinguda amb massatge en sec amb guants, seguit d’un peeling de CAVIAR I PERLES per eliminar les cèl·lules mortes, renovant la pell i hidratant-, millorant així les taques i la flacciditat.
Aplicació d’un producte a base d’àcid hialurònic i vitamina C i A, on treballarem amb radiofreqüència a 0,5 megahertzs per augmentar les membranes cel·lulars perquè els actius que estem introduint obtinguin un efecte FLASH lluminós i reafirmant i per últim aplicarem una crema efecte LIFTING amb un massatge Kobido per aconseguir un aspecte visiblement mes jove, radiant i sucós així el rostre es mostra ters les fibres es retensan i la pell resplendeix en finalitzar la sessió.

Per a més informació contacta’ns en el 934 534 030 o bé enviant un missatge a la pàgina de Contacte.

Deja un comentario